Feestdagen

Weekendje weg tijdens de feestdagen

De vrije dagen tijdens en rond de feestdagen bieden bij uitstek goede gelegenheid om er samen of met familie en vrienden op uit te trekken. Neem eens lekker lang de tijd om te dineren, uit te rusten in de sauna of te wandelen en fietsen in de natuur. Je overnacht een weekendje of midweek in een comfortabel hotel en hoeft verder even aan niets anders te denken. Wij bieden je aantrekkelijke hotelaanbiedingen tijdens de belangrijkste feestdagen zoals Kerst, Nieuwjaar, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

Kerstaanbiedingen in een hotel

Boek samen met vrienden of familie eens een kerstarrangement in een hotel. Met de Kerst hotelaanbiedingen op deze website kun je er voordelig tussenuit in de kerstvakantie. Een kerstaanbieding in een hotel betekent onder meer heerlijk dineren in het sfeervol aangeklede hotelrestaurant.

 

Nieuwjaarsaanbiedingen in een hotel

Oud & Nieuw is een groot feest! Champagne, vuurwerk, taart, er komt van alles bij kijken. De feestelijkheden rond Nieuwjaar zijn een mooie gelegenheid om quality time met met vrienden en familie te hebben. Doet u dat in een hotel dan geniet u optimaal. Zonder zorgen wordt u verwend door het hotelpersoneel. Met onze nieuwjaarsaanbiedingen in hotels kunt u er voordelig tussenuit met Oud en Nieuw. Vier Nieuwjaar daarom eens met z'n allen in een gezellig hotel!

 

Weekendje weg met Pasen

Het weekend van Pasen is veelal een van de eerste mooie weekenden van het voorjaar, met op maandag een extra vrije dag. Voor velen een goede gelegenheid om er na de winter weer eens op uit te trekken. Met het hele gezin een weekendje weg en de kinderen eieren laten zoeken bij het hotel en leuke buitenactiviteiten doen of een zwembad bezoeken. Of gebruik het lange paasweekend om er met z’n twee op uit te trekken. Wat dacht u van lekker eten, uitwaaien aan zee of een dagje fietsen en wandelen in de ontwakende natuur en daarna heerlijk bijkomen in het wellnesscentrum?

Weekendje weg met Hemelvaart

Als het voorjaar vroeg van zich laat horen staan in het weekend na Hemelvaart de eerste boomgaarden al in bloei. Met name in de Betuwe, de mooie regio in het Rivierengebied van Waal en Rijn bekend van de fruitteelt, is dat tijdens een weekend weg met Hemelvaart prachtig om te zien. Sla de brug van Hemelvaartsdag tot het weekend erna en neem vrijdag vrij. U kunt dan genieten van een heerlijk lang weekendje weg! Wij bieden u speciale Hemelvaartaanbiedingen.

Weekendje weg met Pinksteren

Tijdens de Pinksterdagen is de natuur al goed op gang gekomen en de temperaturen lopen op. Blijf niet thuis en ga genieten in de natuur van een actief lang weekendje weg tijdens Pinksteren. Of neem uw intrek in een comfortabel wellnesshotel. Ook het bezoeken van een gezellige oude stad is de moeite waard. Kies op onze website een leuk hotel uit en reserveer een aantrekkelijke Pinksteraanbieding voor een lang weekendje weg.

 

Valentijn weekendje weg

Een valentijnsaanbieding in een hotel betekent een romantisch diner bij kaarslicht, samen gemoedelijk wandelen in de natuur, genieten van een glas champagne bij de openhaard en ontbijt op bed in een romantische en comfortabele suite. Op onze website vindt u vele romantische valentijnsaanbiedingen in zeer uiteenlopende hotels, van zeer luxe tot kleine charmante hotels.