Galerie Hotel Dis

Highlights

 • In de stad
 • In het centrum
 • Romantisch hotel
 • Stedelijk hotel
 • Kleinschalig hotel

Hotelvoordelen

Gratis wifi
Gratis wifi

Prijzen & Beschikbaarheid

Over Galerie Hotel Dis

Bent u een kunstliefhebber? Dan is een weekend weg of midweek weg naar galerie Hotel DIS in Maastricht een goed idee voor u! Dit monumentale pand uit de zeventiende eeuw is net zo goed een museum als een hotel. Op de begane grond bevindt zich de galerie met hedendaagse kunst, daarnaast worden er wisselende tentoonstellingen en workshops georganiseerd. Een weekend weg in Maastricht vol ontspannende en creatieve activiteiten. Galerie Hotel Dis is gelegen in het karakteristieke, hippe Jekerkwartier nabij leuke cafés, restaurants, het winkelcentrum en het stadspark. Het Jekerkwartier is zeer rustig gelegen en op steenwerp afstand van het Onze Lieve Vrouwe Plein en Vrijthof. U ontbijt in de prachtige 17e eeuwse voormalige bierbrouwerij en met mooi weer in de binnentuin.

Kamers

Luxe Kamer Bad (1)
Luxe kamer op de 1e verdieping aan de voorzijde. Dit is de deluxe kamer & tevens grootste kamer van Galerie Hotel Dis. De kamer heeft hoge ramen met veel lichtinval, een zithoek, coffeecorner en eigentijdse kunst. De kamer is voorzien van een aparte eigen badkamer met ligbad/douche, toilet, LCD-televisie, gratis WIFI, minibar, kluisje en telefoon.
Comfort Kamer Douche (2)
Deluxe kamer op de 1e verdieping aan de achterzijde. Deze kamer heeft grote ramen, eigen badkamer met grote inloopdouche (voor invalide geschikt) en een coffeecorner. De kamer heeft een moderne inrichting gecombineerd met hedendaagse en Afrikaanse kunst en is verder voorzien van toilet, LCD-televisie, gratis WIFI, minibar, kluisje en telefoon.
Comfort Kamer Bad (3)
Comfortabele en gezellige familiekamer (tot 4 personen) op de 2e verdieping aan de voorzijde, voorzien van een eigen badkamer met ligbad en douche, toilet, LCD-televisie, gratis draadloos internet, minibar, kluisje en telefoon.
Comfort Kamer Bad (4)
Frisse familiekamer (3 bedden) op de 2e verdieping aan de achterzijde. De kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche en bad, toilet, LCD-televisie, gratis WIFI, minibar, kluisje en telefoon. In de kamer hangen verschillende kunstwerken van verschillende kunstenaren
Comfort Kamer Bad (5)
Comfortabele kamer op de 3e verdieping aan de voorzijde. Deze rustieke kamer heeft schuin plafond met sfeervolle houten balken en is voorzien van een eigen badkamer met ligbad/douche, toilet, LCD-televisie, gratis WIFI, minibar, kluisje en telefoon.
Comfort Kamer Bad (6)
Sfeervolle rustieke kamer op de 3e verdieping aan de achterzijde. Deze kamer heeft schuin plafond met sfeervolle houten balken en is voorzien van een eigen badkamer met ligbad, toilet, LCD-televisie, gratis draadloos internet, minibar, kluisje en telefoon.
Standaard Kamer Douche (7)
Ruime, frisse en moderne kamer met veel licht. De kamer heeft een knusse badkamer met douche en is gelegen op de 4e verdieping. De kamer is geschikt tot 4 personen. Deze zolderkamer heeft een hoog schuin dak en is verder voorzien van toilet, LCD-televisie, gratis WIFI, minibar, kluisje en telefoon.

Huisregels

Inchecken vanaf
13:00 uur
Uitchecken tot
11:00 uur
Toeristenbelasting
Toeristenbelasting: € 3,03 p.p.p.n.

Overige informatie

» Geen 24-uurs receptie aanwezig (u krijgt een sleutelcode voor de voordeur)
» Enkele kamers voorzien van een vast 3e bed met optie voor een extra 4e bed (op aanvraag)

Faciliteiten

Eten en drinken

 • Ontbijtruimte

Algemene faciliteiten

 • Terras

Services

 • Gratis wifi

Huisdieren

 • Huisdier welkom

Talen

 • Nederlands
 • Engels
 • Duits

Bekijk op de kaart