Weekend weg

Grote keuze hotels voor een weekend weg

Weg van de dagelijkse zorgen en sleur en even tijd hebben om volop te genieten! Dat kun je tijdens een weekendje weg zelf ervaren. De een wordt op een weekend weg heel actief en springt op de fiets om lange fietstochten te gaan maken, of gaat een weekend weg om sportief te wandelen of boekt een golfweekendje weg. De ander doet het tijdens een weekend weg in de natuur lekker rustig aan en wil echt genieten van stilte en schoonheid van de omgeving. Het maakt niet uit of je een weekend weg wilt gaan om lekker relaxt te wandelen en fietsen in de natuur of een weekend tot rust wilt komen in een saunacentrum met allerlei wellnessfaciliteiten. Tijdens een weekend weg kan dit allemaal prima worden gecombineerd. Eerst actief bezig zijn en daarna lekker ontspannen in de sauna van het hotel. Of wat dacht u van een culinair weekend weg, waarbij je uitgebreid gaat tafelen en geniet van gastronomische meergangen diners?

Weekend weg - themarubrieken

Op deze website vind je vele aanbiedingen voor een weekend weg. Er is voor ieder wat wils, een grote keuze hotels en leuke ideeën voor een geslaagd weekend weg. Wij hebben het gemakkelijk voor je gemaakt om een weekend weg te kiezen door elk weekend weg in te delen in een van de volgende rubrieken met een eigen weekend weg thema: culinair weekend, wellness weekend, fietsen en wandelen, golfen, romantisch weekend weg en weekend weg aan zee.

Wellness weekend weg

Kun je je voorstellen dat je je tijdens een weekend weg helemaal kunt ontspannen en dat je een weekend lang wordt verwend? De hele dag genieten in sauna, stoombad of whirlpool! En dat is nog niet alles. In je hotel krijg je een uitstekend avondmaal voorgeschoteld, waarna je je terugtrekt in je gerieflijke hotelkamer. Eigenlijk voelt dit meer als een korte wellness vakantie dan een weekend weg. Bij een sauna en wellness weekend weg hoort ook de gelegenheid sportief te bewegen in de fitness of omgeving van het hotel. In de rust en pracht van de natuur voel je je prettig en kun je je goed ontspannen. Ook lekker en gezond eten hoort bij een wellness weekend weg. Vele spa- en wellness hotels bieden alles wat je nodig hebt voor een evenwichtig sauna en wellness weekend weg. Maak nu je keuze voor een ontspannen sauna weekend weg!

Culinair weekend weg

Thuis is er vaak te weinig tijd om lekker uitgebreid te koken en samen te dineren. Tijdens een culinair weekend weg wordt je gastronomisch verwend en hoef je alleen maar aan te schuiven in het gezellige hotelrestaurant. Zoek je een hotel en restaurant voor een sfeervol en culinair weekend weg, kijk dan in onze rubriek Culinair! Je vindt er een uitgebreide selectie hotels voor een weekend weg inclusief diners in o.a. Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een culinair weekend weg kan bestaan uit een exclusief meergangendiner, maar je kunt ook kiezen voor een enkele hotelovernachting, inclusief half pension diner of a la carte diner.

Wandelen en fietsen

De hotels in de rubriek Fietsen en Wandelen bevinden zich in een mooie landelijke omgeving met volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Even een weekend weg om bij te komen door rust te nemen of juist door actief bezig te zijn in de natuur. Zo wandel je in België door de weiden en vlakke polders, bewonder je op de fiets prachtige boomgaarden of geniet je tijdens een weekend weg in de Belgische Ardennen van bossen en kabbelende riviertjes. Het kleine Groothertogdom Luxemburg wordt helaas snel vergeten, maar hier vind je op je weekend weg werkelijk de meest prachtige natuur. Je kunt er wandelen door heuvels en bossen, maar ook langs dromerige wijngaarden. In Duitsland is het niet moeilijk om een mooi natuurgebied te vinden. Denk maar eens aan een weekend weg in het Sauerland, het Zwarte Woud of in de Eifel.

Weekend weg aan zee

Veel mensen zoeken ongeacht welk seizoen de kust op voor een weekend weg aan zee. De stranden van Nederland zijn heel breed en de kust biedt alles voor een geslaagd weekend weg. Maak eens een ontspannen strandwandeling en waai lekker uit langs de branding! Of zoek op je weekend weg aan zee een rustig plekje op het strand om uit te rusten. Ook langs de relatief korte kustlijn van België zijn er brede zandstranden. Je kunt tijdens een weekend weg aan de Belgische kust slenteren over lange boulevards met terrassen en visrestaurants. Wil je ook eens een lang weekend aan de kust doorbrengen? Op onze website vind je vele leuke hotels aan de kust voor een weekend weg aan zee, variërend van luxe tot eenvoudig. Dus voor iedere smaak en elk budget is er wel een weekend weg aan zee te vinden.

Weekend weg golfen

Golfen is een snel groeiende sport, wat ook te merken is aan het aantal mensen dat een weekend weg gaat speciaal om te golfen. Er zijn steeds meer zogenaamde vrije golfers, die graag een weekend weg gaan om steeds een andere golfbaan uit te proberen. Golfen in een ontspannende omgeving in combinatie met een culinair diner of wellness vormt een goede invulling voor een weekend weg. In onze golfrubriek staan alle mogelijkheden voor een golf weekend weg op een rij. Een weekend weg boeken om te gaan golfen is daarom erg eenvoudig. Bovendien vragen wij voor het boeken van een weekend weg om te golfen geen reserveringskosten.

Weekend weg - seizoenen en feestdagen

Daarnaast bieden wij je ideeën voor een weekend weg in verschillende seizoenen. Denk aan een weekend weg in de herfst inclusief fietshuur of aan een aantrekkelijke winteraanbieding inclusief warme chocolademelk en diner. Daarnaast kun je kiezen voor een weekend weg ten behoeve van een speciale gelegenheid, zoals romantische Valentijn hotelaanbiedingen, weekend weg tijdens Pasen of tijdens het lange weekend van Hemelvaart en Pinksteren. En in de eindejaarsperiode is een verzorgd weekend weg met Kerst en Oud en Nieuw populair.