Weekendje weg aan zee

Weekendarrangementen aan zee

Bij een weekendje weg aan zee geniet je van twee werelden. Aan de ene kant is er de gezelligheid in de levendige kustplaatsen van Nederland en België en aan de andere kant is er de rust van de zee en de uitgestrekte stranden en duinen. Een weekendje weg aan de kust biedt je deze ideale combinatie. Lui op het strand luisteren naar het geruis van de branding en turen naar witte schuimkoppen die eindeloos komen en gaan. Het voelt als een natuurlijke meditatie. Wil je ook een weekendje aan zee doorbrengen? Boek dan op onze website een hotel aan zee. Je verblijft in de leukste hotels aan de kust en hebt tevens keuze uit vele weekendarrangementen aan zee.

Hotels aan de kust in Nederland

Voor een weekendje weg aan zee in Nederland ben je hier aan het juiste adres. Nederland heeft een lange kustlijn en brede zandstranden, dus voor een weekend weg aan zee vind je zeker een geschikt hotel. Langs de Nederlandse kust zijn er talloze mogelijkheden om te ontspannen en te fietsen of wandelen. Neem bijvoorbeeld Zeeland, een prachtige waterrijke provincie met vele kilometers schitterende zandstranden en met de meeste zonuren van Nederland. Andere mooie kustgebieden in Nederland liggen in Zuid-Holland en Noord-Holland. Zuid-Holland biedt goede mogelijkheden om een weekendje uit te waaien aan zee in combinatie met een citytrip in bruisende steden als Rotterdam en Den Haag. Met een schitterende ligging aan de Noordzee en Waddeneiland Texel heeft Noord-Holland alles in huis voor een weekend aan zee. Nationaal Park Zuid-Kennemerland bij Bloemendaal en het Noordhollands Duinreservaat tussen Wijk aan Zee en Schoorl zijn natuurgebieden aan zee waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en genieten van de zee en de stranden. Bekende badplaatsen in Noord-Holland zijn onder meer Zandvoort, Egmond aan Zee, Bergen en IJmuiden. Ook de andere Waddeneilanden, zoals Vlieland, Terschelling en Ameland zijn pareltjes voor een weekendje weg aan zee. Kies uit het uitgebreide aanbod hotels aan de Nederlandse kust. Voor het reserveren van een weekendje weg betaal je bij ons geen boekingskosten!
 

Hotels aan zee in Belgie

Ontdek de Belgische kust tijdens een weekendje weg aan zee, zoals de gezellige kustplaatsen De Haan en Blankenberge. Daarnaast vind je aan de Belgische kust ook heel mondaine kustplaatsen, zoals Knokke en De Panne. Hoewel de Vlaamse kust maar 70 km lang is, is de kuststreek toch heel veelzijdig. Denk maar eens aan de brede zandstranden, de gezellige wandeldijken, de ontelbare terrasjes en de talloze visrestaurants waar het tijdens een weekendje weg aan de Belgische kust goed toeven is. Ook het natuurpark Het Zwin in Knokke, het natuuropvangcentrum Sealife in Blankenberge en het Museum voor Hedendaagse Kunst in Oostende zijn de moeite waard om tijdens een weekendje weg aan zee in Vlaanderen te bezoeken. Je zult je aan de Belgische kust in elk jaargetijde zeker niet vervelen. Elk seizoen aan de Vlaamse kust heeft zijn charme voor een weekendje uitwaaien aan zee. Kies uit het uitgebreide aanbod hotels aan zee in Belgie en natuurlijk is je boeking op onze website zonder reserveringskosten!

Hoteltips voor weekend weg aan zee