Weekendje weg inclusief hotel en diner

Bouw zelf een culinair weekend!

Zelf je eigen weekendje weg bouwen is heel eenvoudig! Met behulp van handige opties kun je op HotelPluz.com naar wens een weekend weg samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een weekendje weg inclusief diners. Selecteer dan bij het maken van een zoekopdracht de extra optie DINER! In de resultaten wordt de prijs voor een diner automatisch toegevoegd aan de kamerprijs. De totaalprijs per persoon is direct zichtbaar.

Doorzoek duizenden weekendjes weg!

Daarnaast zoeken we in duizenden vooraf samengestelde weekendjes weg naar culinaire arrangementen die passen bij jouw wensen. We zoeken naar aantrekkelijke arrangementen in ons uitgebreide hotelaanbod, van gastronomische tophotels tot charmante hotels met uitstekend restaurant, auberges en herbergen. Alleen de culinaire weekendjes weg die voldoen aan jouw zoekopdracht worden getoond.

Culinair weekendje weg

Zoek je een hotel met restaurant voor een gezellig culinair weekendje weg? Wij zetten alle hotels met diner arrangement of gastronomisch arrangement voor je op een rij. Voor een culinair weekendje weg heb je keuze uit hotels in o.a. Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Heerlijk culinair genieten in een uitstekend hotelrestaurant en genieten van een verzorgd gastronomisch weekend. De culinaire arrangementen variëren van luxe hotels met exclusieve diners tot charmante hotels met half pension diner.

Weekendje weg, inclusief hotelovernachting, ontbijt en diner

Wie denkt dat je voor een goede culinaire keuken naar Frankrijk of Italië moet heeft het mis. Dichtbij huis zijn er via onze culinaire pagina eenvoudig culinaire weekendjes te vinden, waarbij je in een gastronomisch hotelrestaurant zelf de genoegens van top-gastronomie kunt ervaren. Tijdens een culinair weekendje weg geniet je van heerlijke, uitgekiende diners. Met een culinair weekend kies je bewust voor lekker eten, gezelligheid, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven.

Hotels met half pension diner of culinair diner

Kies uit onze speciale selectie gastronomische hotels en andere hotels met hotelrestaurant, die aantrekkelijke culinaire arrangementen aanbieden. Enkele gastronomische hotels hebben hotelarrangementen met diners in culinaire restaurants met 1 tot 3 Michelin-sterren. Alle hotels kun je direct online boeken. Bekijk de pagina met het overzicht culinaire arrangementen of hotels met halfpension diner.