Weekendje weg inclusief hotel en greenfee

Stel zelf een golfweekend samen!

Heb je zin om een weekendje te gaan golfen in een mooie omgeving? Stel dan zelf je eigen golfarrangement samen. Op HotelPluz.com hoef je hiervoor eenvoudigweg maar de optie GREENFEE te selecteren. Alle golfweekends worden dan overzichtelijk getoond. Na een dagje golfen is het tijdens een golfweekend ook heerlijk om te relaxen in de sauna. Of om na een actieve dag te genieten van een uitstekend diner. Ook deze opties kun je eenvoudig aanklikken. De prijzen voor greenfees, diner en wellness worden automatisch opgeteld bij de kamerprijs. De totaalprijs per persoon is direct zichtbaar.

Geselecteerde golfarrangementen

We bieden ook vele golfarrangementen die al voor jou zijn geselecteerd. Op basis van jouw wensen en opties doorzoeken we het ruime aanbod golfspecials. Bij een golfweekend is naast een overnachting, ontbijt en greenfee vaak ook een diner of gebruik van de hotelsauna inclusief. Lekker ontspannen na een dagje golfen. Je kunt onder meer een weekendje golfen op mooie golfbanen in Nederland, zoals Zuid-Limburg, de Achterhoek, Twente of Noord-Brabant. Maar ook in de Belgische Ardennen, het Sauerland en Luxemburg. HotelPluz.com maakt het reserveren van een golfweekend gemakkelijk!

Weekendje golfen

Golfen is een sport die hard groeit. Steeds meer mensen ontdekken de golfsport, waardoor golf is uitgegroeid tot één van de grootste sporten. De meeste mensen golfen op een golfbaan in de directe omgeving. Maar daarnaast is er ook een groeiend aantal golfers die een weekendje weg gaan om eens een andere golfbaan uit te proberen. Zij boeken regelmatig een golfweekend weg om verspreid over het land of over de grens te golfen op de mooiste golfbanen.

Hotels met golfarrangement

Een rondje golf in een prachtige omgeving in combinatie met een culinair diner, gebruik van wellnessfaciliteiten en een comfortabele hotelovernachting, is een geweldige invulling voor een weekendje weg. Op deze site vind je een overzicht met golfhotels en hotels met golfarrangement voor een golfweekendje in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Het boeken van een golfweekend is gratis. Ook sturen we je graag enkele offertes voor een weekendje golfen met een groep. Wij wensen je alvast veel plezier tijdens een actief golfweekend weg bij een van onze samenwerkende hotels en de mooie golfbanen in de omgeving.