Weekendje sauna

Hotels voor een weekendje sauna

Via de saunapagina van HotelPluz kun je eenvoudig een hotel zoeken en boeken voor een weekendje sauna. Ook vind je er informatie over spa- en wellnesshotels voor een weekend weg inclusief gebruik van uitgebreide saunafaciliteiten. We bieden je een selectie wellnesshotels in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland.

Sauna weekend weg in Nederland

Hou je van wellness in combinatie met wandelen en fietsen, dan is een sauna weekend in een van onze spa en wellness hotels in Nederland het helemaal voor je. Nederland leent zich bij uitstek om op een weekendje sauna in combinatie met mooie wandel- en fietstochten in de prachtige natuurrijke gebieden die Nederland rijk is. Voor veel mensen is er niets heerlijkers te bedenken dan na het wandelen of fietsen de sauna in te duiken. De sauna voorzieningen van onze selectie spa- en wellnesshotels zijn zeer uitgebreid; sauna's, hammam, solarium, jacuzzi, wellness, beauty en gezondheidsbehandelingen en nog veel meer wellness genoegens. Een weekendje sauna in Nederland is puur genieten!

Foto: Hotel Klein Zwitserland
 

Sauna weekend weg in België

Zou je eens een weekendje sauna willen ervaren in een wellnesshotel in België? Dan ben je hier op de juiste plek. Tijdens een kuurweekendje, zoals de Belgen zeggen, ontdek je naast de mooie sauna voorzieningen in het saunacentrum van het hotel, ook de schoonheid van België. Er zijn heel verschillende streken, die allemaal hun eigen typische landschap en cultuur hebben. Na een wandeling of fietstocht door de polders, heuvels en glooiende boomgaarden, of een bezoek aan een pittoresk Belgisch stadje, zul je heerlijk genieten in de sauna. Eventueel kun je ook een massage of beautybehandeling ondergaan. Hou je naast wellness ook van lekker eten? Dan is een sauna weekendje in het bourgondische Belgie echt iets voor jou. Kuren en gastronomie, meer is er tijdens een sauna weekendje niet te wensen.

Foto: Hotel Gowell
 

Sauna weekend weg in Luxemburg

Wie bij een sauna weekendje aan Luxemburg denkt zal niet bedrogen uitkomen. Luxemburg is een bestemming met veel natuur, die heel dichtbij is maar toch vaak wordt vergeten. Het Groothertogdom Luxemburg is een fantastische bestemming voor een sauna weekendje weg. Tijdens een sauna weekendje in een spa- en wellnesshotel kun je de prachtige Luxemburgse natuur gaan ontdekken en bijzondere stadjes bezoeken. Een lang weekend Luxemburg is bovendien al voldoende om een groot deel van het landje te ontdekken. Alles ligt in Luxemburg heel dicht bij elkaar. Je treft tijdens uw weekend weg in Luxemburg een echt wandelparadijs, het vormt namelijk een van de dichtste wandelnetwerken in Europa. Profiteer van de voordelige arrangementen voor een weekendje sauna in Luxemburg.

Foto: Gourmet & Relax Hotel De La Sûre
 

Sauna weekend weg in Duitsland

Duitsland kent een aantal romantische kasteelhotels, die voorzien zijn van eigen wellnessfaciliteiten. Deze romantisch aandoende hotels liggen op bijzondere plekjes en zijn vaak uitgegroeid tot echte spahotels, waar je je een weekend lang kunt onderdompelen in wellness en luxe. Op je sauna weekendje in Duitsland heb je een ruime keuze uit vele prachtige regio's, bezaaid met authentieke stadjes. Als je lang genoeg in de sauna hebt gezeten en er tijdens je weekend weg op uit wil in de omgeving, dan zul je tijd tekort komen. Je zult ’helaas’ nog eens vaker een sauna weekendje in Duitsland moeten boeken om de vele romantische bossen, schilderachtige middelgebergtes en prachtige watergebieden te ontdekken. In Duitsland zul je zeker genieten van een weldadig sauna weekendje weg.

Foto: Romantik- und Wellnesshotel Deimann