Weekend weg inclusief hotel en fietshuur

Stel zelf een fietsweekend samen!

Heb je zin om een weekendje te gaan fietsen in een mooie omgeving? Stel dan zelf je eigen fietsweekend samen. Dat is op HotelPluz niet zo moeilijk! Met behulp van de optie FIETSHUUR kun je naar wens een sportief fietsweekendje weg reserveren. Kies naast fietshuur ook voor een heerlijk diner of gebruik van de sauna. Dat maakt je fietsweekendje helemaal compleet! De prijs voor fietshuur, een diner of saunabezoek wordt automatisch opgeteld bij de kamerprijs. De totaalprijs per persoon is direct zichtbaar. Jouw criteria zijn bepalend voor de fietsweekendjes die worden getoond.

Fietsspecials voor jou uitgezocht

We bieden ook honderden fietsarrangementen die al voor jou zijn geselecteerd. Op basis van jouw wensen en opties doorzoeken we het ruime aanbod fietsarrangementen. Een fietsweekend bestaat naast fietshuur vaak ook uit een diner of gebruik van de hotelsauna. Lekker ontspannen na een dag op de fiets. Je kunt onder meer een weekendje fietsen op de Veluwe, op de Waddeneilanden, in fietsprovincie Drenthe, de Achterhoek en Twente, het rivierengebied of in de Nederlandse en Belgische Kempen. Op HotelPluz heb je zo een leuk fietsweekend gevonden!

Een weekendje natuur en rust

Rust en natuur zijn middelen om weer even helemaal bij jezelf te komen, om geluk te ervaren en zorgen uit het dagelijks leven de juiste plek te geven. Dat kan tijdens een ontspannen weekendje weg. Veel van onze samenwerkende hotels hebben een mooie en rustige ligging in de natuur om tijdens een weekendje weg optmaal van de stilte te genieten. Neem eens tijd en beleef zelf wat een weekend in een natuurlijke omgeving voor je kan betekenen.

Weekendje weg om te fietsen en wandelen

Dichtbij huis of iets verder weg kun je heerlijk een weekendje eropuit gaan en de natuur in trekken. Zoek een mooie omgeving uit waar je een weekendje zou willen doorbrengen en boek op onze website enkele heerlijke hotelovernachtingen of een speciaal weekendarrangement bij een rustig gelegen hotel. Kies een natuurgebied in Nederland of een van de schitterende natuurgebieden over de grens in Belgie of Duitsland. Ook in Luxemburg is de natuur nog alom vertegenwoordigd. Je vindt zeker een weekendje weg dat past bij jouw wensen. Even bijkomen, actief wandelen of fietsen of in alle rust genieten van de natuur.

Hotels in de natuur in Nederland

Voor een weekendje weg in de Nederlandse natuur ben je hier aan het juiste adres. Nederland is rijk aan natuurschoon, dus je vindt zeker een hotel dat past bij jouw criteria voor een geslaagd weekend weg. Nederland is bij uitstek een land om een weekendje ontspannen te fietsen of wandelen in een landelijke omgeving. Neem Zeeland, een groen-blauwe oase met de meeste zonuren van Nederland en prachtige natuurparken. De rust en ruimte zijn een ware verademing! Of Limburg, van het groene heuvelland in Zuid-Limburg tot het Land van Peel en Maas in Noord-Limburg. Via bewegwijzerde routes zie je al fietsend de mooiste plekjes van Limburg. Of ga eens een weekendje weg naar de Veluwe, om heerlijk te wandelen of gewoon lekker te vertoeven in dit uitgestrekte natuur- en stiltegebied. Kies uit het uitgebreide aanbod hotels voor een weekendje weg in de Nederlandse natuur en reserveer gratis!

Hotels in de natuur in België

Op onze website vindt je een zeer uitgebreid hotelaanbod voor een weekend weg in de Belgische natuur. Van de Belgische kust tot diep in de Ardennen en voor elk budget. Beleef de natuur van België tijdens een weekendje weg en ontdek de zo verschillende streken met typische landschappen. Wandel door de weiden en vlakke polders, fiets door glooiende boomgaarden, kuier door landelijke dorpjes, bezoek pittoreske stadjes en geniet van heerlijke streekgerechten. In België kun je tijdens een ontspannen weekendje weg eindeloos fietsen en wandelen in de natuur, ver weg van drukke wegen. Kies uit het uitgebreide aanbod hotels in de natuur in Belgie en reserveer zonder boekingskosten een heerlijk weekend weg!

Hoteltips voor weekendje wandelen en fietsen