Weekend weg inclusief hotel en wellness

Bouw zelf een wellnessweekend!

Zelf je eigen weekendje weg bouwen is heel eenvoudig! Met behulp van handige opties kun je op HotelPluz.com naar wens een weekend weg samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een weekendje weg inclusief gebruik van sauna of wellnesscentrum. Selecteer dan bij het maken van een zoekopdracht de extra optie WELLNESS! In de resultaten wordt de prijs voor gebruik van sauna of wellnessruimte automatisch toegevoegd aan de kamerprijs. De totaalprijs per persoon is direct zichtbaar.

Groot aanbod wellnessarrangementen

Daarnaast zoeken we naar vooraf samengestelde wellnessarrangementen in ons uitgebreide hotelaanbod, van luxe wellnesshotels tot hotels met eigen saunavoorzieningen. Bij een wellnessarrangement is naast het gebruik van de sauna vaak ook een massage of beautybehandeling inbegrepen. Ook kun je kiezen voor een dagje genieten in een groot saunacentrum en overnachting in een hotel in de buurt. Alleen een wellnessweekend dat voldoen aan jouw zoekopdracht worden getoond.

Wellnessweekend, inclusief massage/behandelingen

Heb jij ook af en toe het gevoel dat je een weekendje verwend wilt worden? Een weekend echt helemaal voor jezelf? Dan is het tijd voor een heerlijk weekendje weg. En niet zomaar een weekend weg, maar een wellnessweekend. De perfecte manier om te ontspannen en alle zorgen even thuis te laten.

Genieten van een sauna weekendje weg

Tijdens een wellnessweekend geniet je samen of alleen van de heerlijke sauna’s, Turkse stoombaden, bubbelbaden en zwembaden. Voorafgaand aan je saunaweekend kun je er ook nog voor kiezen om een ontspannings- of andersoortige massage of beautybehandeling te reserveren. De spanning in je spieren wordt helemaal weggewerkt en ook na een andere wellnessbehandeling voel je je weer als herboren. Even een kopje thee of koffie met een lekker broodje of een verse salade tussendoor, alvorens jezelf weer in de sauna en wellnessruimte te begeven. Je zult hernieuwd en vol energie weer thuiskomen. In de drukke tijden van tegenwoordig is een wellness weekend weg af en toe even nodig. Op onze website vindt je kant en klare wellness arrangementen voor een weekendje sauna in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.